voor mens en dier

Expandmenu Shrunk


Gastenboek

Laat hieronder uw bericht achter.16 Responses to Gastenboek

 1. Elke keer weer bijzonder hoe Bianca dmv pendelen de juiste mix weet samen te stellen.
  Bianca een zeer prettig, oprecht en down to earth persoon met een zeer fijne energie en een mooie gave!
  Ik kan het (en doe het ook) iedereen aanraden!
  Niet twijfelen, gewoon doen…niks “zweverigs” aan.. Het heeft echt alleen maar voordelen!
  Ik ben blij dat je op mijn pad bent gekomen!
  Groetjes Nienke 🙂

 2. Avatar Ilona
  Ilona says:

  Na bijna 1,5 jaar slapeloze nachten door onze jongste telg is het eindelijk door de druppels van Bianca gelukt. We hebben een gelukkiger, vrolijker en uitgerust mannetje er voor terug gekregen . Nogmaals heel erg bedankt!

 3. Inmiddels heb ik voor verschillende “ongemakken” de door Bianca samengestelde Bach bloesem druppels gebruikt. Ongemakken variërend van beroerd slapen tot verhuisstress en steeds bieden de druppels die verlichting die nodig is om verder te kunnen functioneren. Heel bijzonder dat die 4 maal daags 4 druppels dit effect op mij kunnen hebben.
  Soms is ervaren beter dan kunnen beredeneren!

 4. Avatar Thamar
  Thamar says:

  Bianca neemt ruim de tijd voor je als persoon en dat is heel fijn! Dat in combinatie met de druppels helpt je dat verder in je ontwikkeling of waar je even een boost nodig hebt!

 5. Avatar yvonne van Bergen
  yvonne van Bergen says:

  Lieve Bianca
  Ik kan niet anders zeggen dan dat ik ontzettend blij ben dat ik jou heb leren kennen.
  Jouw pendelen zeggen altijd de waarheid.Onze gesprekken zijn ook altijd heel eerlijk, duidelijk , liefdevol en verhelderend.
  Als ik je nodig heb dan ben je er ook altijd voor mij ,ook voor mijn dochters en zelfs voor mijn hond die zoveel verdriet had toen ze haar maatje verloor.
  Toen ik het laats even niet zag zitten heb je mij een healing op afstand gegeven, ook dit was voor mij een bijzondere ervaring en het werkte perfect, ik was weer in balans.
  Ondertussen heb ik een aantal mensen naar jou toe verwezen en zij zijn allemaal zeer blij met jouw hulp en druppels.
  Bedankt voor alles, liefs Yvonne

 6. Avatar Edwin en Nicole
  Edwin en Nicole says:

  Na een aantal weken geen gebruik te hebben gemaakt van de Bach Bloesempraktijk van Bianca gewoon weer terug bij af helaas.
  Inmiddels vorige week weer gegaan en alles gaat weer prima wat zijn wij blij met haar (Bianca) wat een topper nooit meer zonder haar.

 7. Lieve Bianca
  ik slik nog geen week jouw druppels en….hoe positief ze mijn opvliegers beinvloeden is iets ongelooflijks.
  Heel heel blij ben ik er mee!

 8. Ik ben superblij met jouw druppels van bachbloesem.
  Ze helpen mij enorm en merk dan ook een groot verschil vergeleken met een half jaar terug. Jij voelt precies aan wat goed is voor mij en het werkt echt!!! Heb nu pas nieuwe druppeltjes erbij speciaal voor het slechte slapen en ik moet je zeggen: GEWELDIG ik slaap beter eindelijk!!! Ben beter in balans voel me sterker en kan het iedereen aanbevelen!
  Dank je wel,
  Mabel

 9. Avatar Claudia Haverland - Cools
  Claudia Haverland - Cools says:

  Lieve Bianca,

  Mijn beste vriendinnetje en haar partner ongeveer 1 jaar bezig geweest met ‘zwanger worden’. Na veel tijd, verdriet , frustraties en nog veel meer emoties dacht ik ineens aan jou! Een avondje samen met haar langs geweest voor een pendel sessie en een specifieke bachbloesem. Ongelofelijk maar waar, kort daarna het geweldige bericht: ze is zwanger!!!!!! Zo onwijs blij met ons bezoekje aan jou. En zelfs nu na het mooie bericht begeleidt je haar nog steeds met bachbloesem zodat ze zo goed en zo mooi mogelijk van haar zwangerschap kan genieten. Je bent een topper! Bedankt! XXX

 10. Ik heb voor mezelf dingen bereikt die nooit waren gelukt als jij niet op mijn pad was gekomen, ik zei altijd maar ik kan het niet.. ik kan het niet.. en zo werkte ik er naar toe en is het me gelukt! Dankzij jou (ook al zeg jij dat ik het allemaal zelf doe haha) heb ik weer vertrouwen in mezelf en word het negatieve weer positief! En zo komt er in elk flesje weer wat nieuws bij en word ik er alleen maar beter van!
  Ik vind je echt een geweldig persoon in hoe jij dit doet en hoe ver je bent gekomen! En super bedankt voor alle hulp wanneer ik het nodig had.

 11. Ik ben ongeveer een maand of twee geleden via een vriendin bij Bianca terecht gekomen ik belde om een afspraak te maken voor mij en mijn vriend
  ik had regelmatig last van migraine dus datzij ik tegen Bianca maar op advies van haar heb ik laten pendelen
  Ja en is het zo ver dan ga je je druppels halen en de uitleg van Bianca van wat er uitgekomen is bij het pendelen
  het klopt allemaal zo raar maar waar
  nu twee maanden verder geen migraine meer gehad ende andere punten merk ik ook voor uitgang
  Bianca bedankt dat je op ons pad bent gekomen

  Groetjes Nicole

 12. Super goede ervaring een maand of 2 geleden kwam ik binnen compleet gestressed hyperventilerend en gespannen.
  Inmiddels 2 keer laten pendelen en het gaat steeds beter en beter voel me inmiddels relaxed en steeds meer zelfvertrouwen.
  De hyperventilatie is ook redelijk goed onder controle.
  Ik zag vreselijk op tegen mijn reis naar de marathon van Berlijn maar dankzij de druppels en de goede gesprekken met Bianca is het een heerlijke reis geweest en een super marathon.
  Ook onze hondjes inmiddels aan de druppels en ook daar zien wij zeker verbeteringen gewoon super.
  Ik zeg niet twijfelen en zeker doen ik heb weer zin in de toekomst en voel me sterker als ooit.
  Toppie dank je zo blij.

  Groet Edwin.

 13. Avatar esther
  esther says:

  goeie ervaring met mijn vroegere bange hond oa van onweer en div harde geluiden. positieve ervaring, nu is ze er relaxter onder, zonder haar staart tussen haar benen. geweldig ben er blij mee. bedankt bianc je bent de beste ook namens miley

 14. Avatar Terris
  Terris says:

  3 jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Bianca om kaarten te laten leggen. Ik wist er niet veel vanaf maar het leek me ‘leuk’. Niet goed wetende wat ik ervan kon verwachten. Haha geen gekkigheid natuurlijk want je bent een schat van een vrouw maar wel benieuwd wat eruit kwam. Het eerst wat eruit kwam wat een probleem waar ik al langer mee zat, toeval bestaat natuurlijk niet… Dat was natuurlijk niet het enige wat uit deze kaartlegging kwam, maar hierdoor zijn wel m’n ogen geopend en ben ik zo een stap verder gegaan in mijn leven. Vorig jaar weer! Ik had besloten op reis te gaan, niemand die het wist. Na deze legging heb ik er alleen maar meer zelf vertrouwen in gekregen en heb ik het plan doorgezet! Beste tijd van m’n leven. De kaarten zeggen niet alleen wat er op dit moment gaande is in je leven (dat kun je uiteraard bevestigen) maar ook hoe je toekomst er een beetje uit gaat zien. Ik heb geleerd dat het belangrijk is om met beide benen op de grond te blijven staan en je altijd een hand hebt in je eigen leven. Dus maak er wat van. Wat ik leuk vind aan de kaartleggingen is dat je achteraf herkent wat er toen gezegd is. Soort dejavu of zo, zo van ‘hè dat zei Bianca toen!’ Ieder jaar heb ik tot nu toe een legging gedaan, en opgeschreven. Erg leuk om dat terug te lezen!

 15. Nooit gedacht dat ik dit over mezelf zou zeggen: “ik had stress” Wat is stress -> Vergeetachtigheid, concentratiestoornissen, chagrijnigheid, toegenomen prikkelbaarheid en/of verminderd werkplezier.

  Ik was moe, maar ook rusteloos, ik had geen zin meer in mijn werk ( wat ik al 15 jaar doe ) Ik herkende mezelf helemaal niet meer.

  Nadat ik bij jou ben geweest voor de bloesems/druppels, kreeg ik erg snel mijn creativiteit weer terug. Het onrustige duurde wat langer maar dat ben ik nu niet meer. Onzeker dat nog wel. Maar dat heeft tijd nodig en daar word aan gewerkt.

  Inmiddels ben ik bezig met mijn 3de flesje. De bloesems/druppels varieren. Sommige bloesems/druppels zaten ook in flesje 1 en 2. Maar in flesje 2 zaten ook andere bloesems/druppels. Zo merk je dat je “aan het groeien” bent.
  Zo ook met flesje 2 en 3. Sommige bleven gelijk, maar er kwamen ook weer nieuwe bloesems/druppels bij.

  Zo ben ik mezelf beetje bij beetje aan het ontwikkelen.
  Ik kom er wel !!

  Ik wil je dan ook super bedanken dat jij op mijn pad gekomen bent ( toeval bestaat niet 😀 )

 16. Ik vind je geweldig!! Je hebt mijn leven één stuk gezelliger, makkelijker, vrolijker, gelukkiger, rustiger gemaakt!! Dankzij jou bachbloesem!! Je bent super!! Het werkt dus ECHT!! Groetjes Debbie..