voor mens en dier

Expandmenu Shrunk


Het gebruik

Hoe worden de druppels gebruikt?

Voor volwassenen en kinderen;

4 x daags 4 druppels op de tong, probeer om het pipetje niet in aanraking te laten komen met je mond of tong.  Dit is beter voor de houdbaarheid van je flesje.

Voor huisdieren;

1 x daags 4 druppels in hun drinkwater  druppelen of evt over het eten druppelen.Indien mogelijk 4 x daags 4 druppels in de bek van het dier druppelen.Zorg er wel voor dat het dier het glazen pipetje niet stuk kan bijten.

Hoe lang is een flesje houdbaar?

Een 30 ml flesje is 8 weken houdbaar, indien je het pipetje niet aanraakt met de hand of tong.  Bij exact gebruik is de tijdsduur van inname van een flesje ongeveer 3 a 4 weken.Mocht er na verloop van een paar weken vertroebeling in het flesje optreden dan kan de werking minder worden.

 

Navullingen van de Bachbloesems

Na enige weken gebruik van de remedies is er de mogelijkheid om het flesje opnieuw te laten vullen met dezelfde remedies als de vorige keer. Echter door veranderingen die je door gaat maken kan het ook raadzaam zijn dat we de samenstelling , in een verkort consult ,opnieuw bekijken.Dit betekent dat we gaan kijken welke remedies uit je basis flesje nog werkzaam zijn en welke vervangen kunnen worden.Een totaal nieuwe samenstelling van je basis flesje bespreken we dan in een nieuw consult.

 

Veiligheid Bachbloesems.

De Bachbloesems zijn veilig in gebruik met andere medicijnen. Zij belemmeren de werking van andere medicijnen niet. Ook voor kinderen zijn ze veilig in gebruik ook al zit er een beetje alcohol in de oertinctuur van de bloesems, maar omdat dit aangelengd word met mineraalwater is dit te verwaarlozen.Bachbloesem therapie is geen vervanging van medicijnen of andere therapieën maar wel een geweldige aanvulling.Comments are closed.