voor mens en dier

Expandmenu Shrunk


Over mij zelf

bianca_01

Over mij zelf:

 

Mijn naam is Bianca Nelisse.Getrouwd met Remco en samen hebben we een heerlijke dochter….Luna.

Na mijn opleiding schoonheidsspecialiste ben ik bij een drogisterij gaan werken. Toen ik op een gegeven moment bij een natuurdrogisterij ging werken kwam ik voor het eerst in aanraking met de Bachbloesems.

Voordat Luna geboren werd had ik al twee katten in ons gezin. Zij vonden het erg lastig, een kindje in het gezin waar zij altijd het alleen recht hadden. Na aanraden van een collega ben ik de bloesems gaan gebruiken voor de katten. Het jaloerse gedrag van onze katten en de veranderingen voor hen waren zo groot dat ze begonnen om moedwillig dingen kapot te maken. Dit stopte accuut na enkele dagen gebruik van de bloesems en daarna hadden we weer tevreden katten in huis.

Als het er zo’n goed effect op de katten heeft, dan moet het ook voor de mensen erg goed zijn om de emotionele disbalans te kunnen herstellen.

Overtuigd van de werking van de Bachbloesems ben ik me er  verder in gaan verdiepen en ben ik een opleiding gaan volgen. Na afloop was ik er zo van onder de indruk dat ik er gelijk mijn werk van wilde maken.Nu enkele jaren verder is het dan zo ver.

Ik werk nog steeds met groot plezier in de drogisterij. De combinatie van uiterlijke en innerlijke schoonheid geeft mij de perfecte balans om mijn werk met passie te kunnen doen.

De laatste jaren heb ik ontdekt dat ik graag mensen wil helpen om zelf een persoonlijke ontwikkeling door te maken.

Tijdens mijn eigen persoonlijke zoektocht ben ik terecht gekomen op de opleidingen

  • Aromatherapie
  • Edelstenentherapie
  • Schussler zouten therapie
  • Madame Lenormand kaarten legging
  • Energetische behandelingen

 

 

 

 Comments are closed.